Vrouwen zijn actieve duizendpoten. Een efficiënte, fijne en snelle beauty routine is dan ook zeer gewenst.
05 augustus 2019

Beauty tips voor drukke en hardwerkende vrouwen

Vrouwen zijn actieve duizendpoten. Een efficiënte, fijne en snelle beauty routine is dan ook zeer gewenst.

Opstaan, douchen, ontbijten, werken, de hond uitlaten, eten koken, naar het nieuws kijken, slapen en repeat.Iedereen kent het wel, toch nog een keer extra snoozenvoordat de drukke dag weer begint en de momentjes voor jezelf schaars zijn. Vervolgens is het haasten om op tijd op je eerste afspraak te komen. Dat is niet meer nodig, met deze 5 snelle beauty tips voor hardwerkende vrouwen. 

 

Douche crème & hydratatie in één

Een snelle, handige en fijne tip voor hardwerkende en drukke vrouwen is de twee in één douche crème met een hydratatie element. De crème breng je onder de douche op je lichaam aan en laat je gedurende een aantal seconden zitten, voordat je alles afspoelt. Je huid is compleet gehydrateerd. 

 

Droogshampoo 

Het wassen van je haren kan behoorlijk wat tijd in beslag nemen. Representativiteit is natuurlijk belangrijk, ook op drukke dagen. Een handige tip is het gebruik van een droogshampoo. Het werkt heel simpel, deze shampoo kan op droog haar aangebracht worden en na een paar minuten uitgekamd worden. Schoon haar met een mooie glans, binnen een paar minuten. 

 

Dagcrème met een kleurtje

De ene dag oogt de gezichtshuid wat grauwer of bleker dan de andere dag. Voor deze dagen, en alle andere, is een dagcrème met een tint een goede oplossing. Deze getinte crèmes dekken de huid niet af zoals een foundation, maar behouden de natuurlijke glow van de huid. Let daarbij wel altijd op welke crème je op je gezicht smeert[1] en onder welk huidtypejouw huid valt. 

 

Lipgloss, jouw glanzende redder in nood

Een lipgloss is perfect voor een fijne en snelle touch-up. Waar het opbrengen van een lipstick vaak een spiegel vereist, is dat probleem met het gebruik van een lipgloss opgelost. Makkelijk aan te brengen en zorgt direct voor een mooie uitstraling met extra glans. 

 

Micellair water 

Last, but not least: micellair water. In micellair water zitten kleine deeltjes, zogenaamde micellen[2], deze micellen trekken vuildeeltjes en dode huidcellen aan. Je hoeft dankzij deze kleine deeltjes niet hard te wrijven over de huid. Micellair water werkt snel, effectief en kan op drukke dagen ook gemakkelijk worden gebruikt als opfrisser. Het enige wat je nodig hebt is een watje en een flesje micellair water. 

 

Terug