Vroege vogel- of een echte doorslaper, we hebben het allemaal: een ochtendritueel. Laten we de automatische piloot even uitzetten en dit fenomeen van het ochtendritueel bekijken in dit beautyblog.
08 mei 2019

Ochtend Rituelen!

Vroege vogel- of een echte doorslaper, we hebben het allemaal: een ochtendritueel. Laten we de automatische piloot even uitzetten en dit fenomeen van het ochtendritueel bekijken in dit beautyblog.

Ochtendrituelen kunnen precies hetgeen zijn dat ervoor zorgt dat je haar glanst, een Pink Lady-appel eet of elke ochtend die verse Matcha-groene thee drinkt. Deze kleine gewoonten bereiden je voor op de dag en geven je een boost. Het veranderen van een dergelijke routine is niet iets dat als gemakkelijk wordt ervaren, tenzij het dagelijkse leven natuurlijk nog gemakkelijker maakt. We leven in een dynamische wereld en soms is het moeilijk om te zeggen of je huid alle voedingsstoffen binnenkrijgt en de juiste zorg zodat hij elke dag kan glimmen en schijnen.

Om het gemakkelijker en transparanter te maken, leggen we u vijf snelle en gemakkelijk te leren huidverzorgingsgewoontes en schoonheidstips/ -benodigdheden voor die van invloed zijn op een gezond uiterlijk.

De dag beginnen met:

1. Hydratatie. Hydratatie houdt de huid flexibel en gloeiend. Veel gezichtscrèmes bestaan uit elementen die de huid kunnen hydrateren. Een hydratatiebooster is hyaluronzuur, een ingrediënt dat veel voorkomt in anti-rimpel crèmes.

2. Een koude douche nemen! Wat zeg je? Ja. Of eindig met je douchen of het wassen van je gezicht met gematigd/ koud water. Dit sluit de poriën af, waardoor vuil moeilijker de huid kan binnendringen en de huid er schoon en mooi uitziet.

3. Bescherm uw gezicht. Zowel van buitenaf als van binnenuit. Gebruik een gezichtscrème met SPF-factor om uw gezicht, hals en borst te beschermen tegen de schade die de zon aan de buitenkant kan veroorzaken. Bovendien helpt een supplement voor de schoonheidssuppletie uw huid van binnenuit te beschermen. Je huid absorbeert de voedingsstoffen in de Beauty Pearl, die zorgt voor die gezonde uitstraling en natuurlijke schoonheid.

4. Een (beetje meer) vitamine C toevoegen aan uw routine. Deze antioxidant is een van de meest onderzochte vitaminen die verband houden met huidverzorging. De vitamine helpt bij het aanmaken van collageen, waardoor de huid perfect jong en levendig blijft.

5. Het reinigen van je gezicht met een milde facewash. Hoewel je sliep, blijft je huid wakker. Door je gezicht zachtjes te reinigen met een hydraterende facewash verwijder je de smerige delen die in de avond op je huid hebben gelegen en bereid je gezicht voor op het begin van de dag.

Wil je deze snelle en gemakkelijke beauty-hacks en huidverzorgingsgewoonten implementeren in je ochtendritueel? Probeer het op een post-it te noteren en zet het een paar weken op de deur van je slaapkamer. Op die manier zie je elke keer dat je uit bed komt die kleine briefjes meteen. Puur en simpel!

Blijf op de hoogte van de laatste beautytips en zorg met de 2 wekelijkse blogs over Beauty Pearl

 

Terug